Personalul cheie

Personalul LSS este format din experti extrem de capabili si talentati in diverse domenii. Detalii ale personalului-cheie sunt prezentate mai jos:

Costin Trandafir

Costin Trandafir este fondatorul și proprietarul SC HEVECO SRL, cu sediul in Ploiesti, Romania si de Land Support Systems SRL. Costin este o persoana business orientata, expert in domeniul energetic, inregistrarea si administrarea terenurilor și achizitie de site-uri. Abilitatile lui puternice de conducere și experienta vasta au fost demonstrate de mai multe ori in numeroase proiecte de succes în domeniul sau de expertiza.

Gabriel Ionescu

Gabriel Ionescu este fondatorul si Directorul General al companiei Land Support Systems. Gabriel este responsabil pentru dezvoltarea afacerilor in mod evolutiv. El poseda cunostinte cunostinte avansate de organizare si de management al afacerilor – abilitati foarte importante pentru LSS.

Veaceslav Zagaevschi

Veaceslav Zagaevschi este Directorul Vinzari al companiei Land Support Systems. Veaceslav este responsabil pentru vinzari, marketing si pentru dezvoltare de proiecte in diverse domenii, inclusiv GIS , IT , protectia mediului, etc.

Diana Sercanean

Diana Sercanean este Directorul de Producție al companiei Land Support Systems. Diana este un manager foarte activ si extrem de capabil, care a avut si are un rol esential in gestionarea cu succes a diverse proiecte de prelucrare a datelor GIS, planificare urbana, etc.

Adrian Iepure

Adrian Iepure este Managerul de Proiecte al companiei Land Support Systems. Adrian are o experienta militara bogata de executare a proiectelor topografice atit in Moldova cit si in tarile din Africa. El are la fel o experienta semnificativa de cartografie a utilitatilor, cartografie cadastrala si a imaginilor satelitare.